Promotie van donorregistratie en orgaandonatie door sport na transplantatie

Nieuw promotiemateriaal Transfit

TransFit wordt de vlag waaronder we het ‘Sporten na Transplantatie’ gaan onderbrengen. Over TransFit is veel te vertellen en dat gaan we de komende maanden ook doen. We hebben afgelopen maanden gemerkt dat de naam TransFit interesse wekt bij artsen, bij sportorganisaties en zelfs bij mogelijke sponsoren. We zijn druk bezig om daarop in te spelen.

We hebben voor TransFit ook nieuw promotiemateriaal gemaakt. Hoe dat eruit ziet kun je zien in de onderstaande PDF’s. Dit materiaal is vooral bedoeld voor werving. De flyers zullen we proberen zoveel mogelijk te verspreiden in ziekenhuizen, de brochure is bedoeld voor getransplanteerden die interesse zouden kunnen hebben in ‘Sporten na Transplantatie”. Deze brochures gaan we proberen vooral via de transplantatie afdelingen te verspreiden op het moment dat iemand voldoende gerevalideerd is.  Ook de sportcoördinatoren zullen een set ontvangen.

TransFit heeft ook een logo gekregen en ook dat logo kun je, in verschillende formats, hieronder vinden. We willen je vragen om dit logo bij het maken van content voor sociale media te gebruiken.
We hebben al gezien dat een aantal van jullie TransFit heeft gebruikt in interviews en op sociale media. Daarvoor dank en complimenten.

TransFit krijgt ook een nieuwe website: www.transfit.nl. Op dit moment zijn we bezig om die nieuwe website te ontwikkelen. We hopen deze rondom 1 juni in de lucht te hebben.
Als je nu op de link klikt, word je nog doorgestuurd naar deze website.

Overzicht promotiemateriaal