Programma 2020 Wielrennen

Beste fietsvrienden,

Onderstaand het verdere programma voor 2020, op hoofdlijnen, voor zover dat nu bekend is. De precieze informatie volgt tegen de tijd dat de activiteit gaat plaatsvinden.  Het programma bevat info over de activiteiten van de SET en de G&L wielergroepen, we zullen dit jaar samen optrekken.

Je kunt en mag aan activiteiten van beide organisaties deelnemen. Hieraan kunnen in sommige gevallen kosten zijn verbonden. Mocht dat het geval zijn dan wordt dat van te voren duidelijk gemaakt.

Deelname aan formele activiteiten als World Transplant Games (SET) of de Mont Ventoux (G&L) is aan specifieke voorwaarden verbonden. Bijvoorbeeld geldt dat je in dat geval lid moet zijn van de betreffende organisatie, voor de Ventoux geldt dat getransplanteerden die in het UMCG zijn getransplanteerd een voorrangspositie hebben.

Bij elke activiteit staat aangegeven welke organisatie, Stichting Sport en Transplantatie (SET) of Give & Live (UMCG + Donerik & Friends) die dat de organisatie voor zijn rekening neemt. Als het niet anders is aangegeven, geldt dat het alleen voor racefietsers is bedoeld.

Noteer in je agenda en alvast veel fietsplezier,

Jakob Bos

en,

Coördinator fietsgroep SET,

Tel.06-12863210

Jakob.bos@home.nl

———–

Maart:

Zaterdag 7: MTB en Racefiets, start te Wekerom vanaf de accommodatie van de plaatselijke voetbal vereniging: SDS’55, Sportpark ‘de Beek’ te Wekerom. Inloop vanaf 10 uur start 10.30 uur. (SET)

April:

Zaterdag 11: Lemelerberg (G&L)

Zaterdag 18: Wielerbaan Nieuwegein, Wielercentrum Nedereindse Berg, Nedereindseweg 501 W, 3546 PM Utrecht.

Training o.l.v. Jan Dupon, van 10 uur tot 12 uur, van 13 tot 15 uur (voor de echte racers) deelname aan een koers op de Berg, georganiseerd onder auspiciën van de KNWU (lidmaatschap verplicht) of een (korte) toertocht met de overige ‘niet’ racers. Eind activiteiten rond 15 uur.

 Mei:

Zaterdag 9: VAM berg (G&L)

Zaterdag 26 Toertocht Erbens Vechtdaltoer (G&L)

Juni:

Zaterdag 8 t/m woensdag 12: Europese Hart & Long Kampioenschappen te Vitoria Spanje (opgave kan t.z.t. via SET)

Zaterdag 13: Hardlopen, 4 mijl van Zwolle (G&L)

Zaterdag 20: Wielerbaan Nieuwegein, zie de info bij 18 april.  (SET)

Juli:

Zaterdag 4: Nijverdals mooiste (G&L)

Augustus:

Zaterdag 2 t/m zondag 9: Europees kampioenschap voor Transplant en Dialyse kampioenschapen (ETDSC Dublin) (opgave t.z.t. via SET)

September:

Wordt nog een activiteit gepland.

Oktober:

Wielerbaan Alkmaar (SET)

November:

ATB Terheijden: (dag en datum volgen nog) (SET)

Informatieavond G&L over de beklimming van Ventoux in 2021

December

Nog niets gepland