COUNTDOWN NAAR NEWCASTLE

dagen
0
-5
hours
-1
0
minutes
-2
-6
seconds
-3
-5

Promotie van donorregistratie en orgaandonatie door sport na transplantatie

Training 16 februari 2014

Op de dag dat de Nederlandse schaatsers weer goud, zilver en brons wonnen op de Spelen werd er in Tiel ook weer fanatiek getraind door het zwemteam van Sport en Transplantatie. Ondanks diverse afmeldingen waren er toch weer 17 zwemmers aanwezig.
Voor de training werden er foto’s gemaakt voor de site van Sport en Transplantatie en maakten Mijke en Jan bekend dat ze gaan stoppen met zwemmen. Mijke stopt per direct i.v.m gezondheidsklachten en gaat een nieuwe uitdaging zoeken in atletiek.
Mijke bedankt voor je inzet voor het zwemteam en veel succes bij atletiek.
Jan stopt na de spelen van 2015 met zijn werkzaamheden voor Sport en Transplantatie.
Met enige vertraging kon dan de training beginnen. Thea had weer voor iedereen een training op maat geschreven. Ook vandaag werd Thea tijdens de training geholpen door Henny Huisken. Thea en Henny zullen voorlopig samen de trainingen gaan verzorgen.
Dat het weer een pittige training bleek wel uit het feit dat iedereen, ondanks dat de training toch iets korter was, moe uit het water kwam. Hierna moest iedereen nog even op de foto.
Namens het hele zwemteam, trainers en supporters willen we Marianne en Hans, en natuurlijk ook Lars, van harte feliciteren met hun 25 jarig huwelijks feest. Geniet ervan en nog vele jaren.
De volgende training is op 16 maart weer in Tiel van 15.30 tot 17.00 uur.