Training 18 mei 2014

Zondag 18 mei zwemtraining Sportplazabad Tiel
Het was buiten schitterend weer en binnen in het zwembad was het tropisch warm. 14 zwemmers waren aanwezig op de training. Er waren dus diverse afmeldingen. Nicole Plas heeft aangegeven dat ze gaat stoppen met zwemmen en haar oude sport, paardrijden , weer gaat oppakken. Nicole bedankt voor je inbreng in de zwemploeg.
Helaas moesten zich ook deze keer weer Gerard en Johan Derks afmelden. Gerard ligt alweer voor de zoveelste keer in het ziekenhuis in Almelo, en Johan heeft nog steeds veel problemen met zijn longen. Wensen beide heren namens  alle zwemmers en supporters heel veel sterkte. Ook de andere zwemmers die om gezondheidsredenen afgemeld hebben veel succes en knap snel weer op.
Voor de training werden we op beschuit met muisjes getrakteerd. John en Nynke waren samen met hun zoontje Sem op de zwemtraining.
Iets na half vier lagen de zwemmers in het water. Thea en Henny hadden weer voor elke baan een trainingsschema gemaakt en er werd weer fanatiek getraind. Een enkeling moest het water iets eerder verlaten. Conditie liet iets te wensen over.
Na nog even nababbelen ging iedereen rond half zes huiswaarts om nog een beetje van de mooie zondag te genieten.
De volgende training is op zondag 22 juni, zelfde tijd, zelfde plaats.
Jan.