Promotie van donorregistratie en orgaandonatie door sport na transplantatie

Reisinformatie

Allerlaatste reisinformatie (20 augustus 2015):

Beste deelnemers WTG 2015,

Mar del Plata nadert met rasse schreden. We vertrouwen erop dat jullie er klaar voor zijn !

Zoals in het vorige bericht al gemeld hierbij nog wat laatste informatie. Dit geld met name voor de groep die gezamelijk morgen, vrijdag 21 augustus, afreist:

Reisbescheiden: vergeet niet al je reisbescheiden mee te nemen (paspoort, copieen medische documenten, betaalmiddelen (deblokkeren indien nodig !!). Zoals aangegeven worden de instapkaarten aan de incheckbalie geprint.

Kleding voorschrift: vanwege de lange reis hebben we besloten dat iedereen op de heenreis de kleding mag aantrekken die hij/zij zelf prettig vindt. Wel verzoeken we je, om onze zichtbaarheid als groep te vergroten, om het oranje bovendeel van het traningspak aan te hebben van check-in tot nadat we allemaal aan boord zijn. Ditzelfde geldt voor de overstap in Buenos Aires en aankomst in Mar del Plata.

Schiphol heenreis: we checken in in Vertrekhal 2, balie 15. Deze balie is speciaal voor ons gereserveerd en is vanaf 17.30 open. Ik verzoek iedereen daar tussen 17.30 en 18.00 uur te zijn (in tegenstelling tot de tijd in het eerdere bericht). Met name de wielrenners verzoek ik ook om 17.30 aanwezig te zijn ivm inchecken fiets. We checken aan deze balie in (dus niet online in tegenstelling tot het eerdere bericht) maar stoelen zijn reeds gereserveerd. Na inchecken is iedereen vrij en zien we elkaar weer bij de gate. Zor dat je daar ook op tijd bent. Tijdens de busrit naar Mar del Plata is er ruim de gelegenheid voor verdere informatie.

Ik voorzie dat dit het laatste bericht is voor vertrek maar je weet maar nooit. Check daarom dus AUB je mail tot voor vertrek.

Tot snel op Schiphol danwel in Mar del Plata!

Wouter Schuwirth

Team Manager NL

 

Aanvullende reisinformatie (18 augustus 2015):

Heenreis groep: we vertrekken vrijdag 21 augustus om 21.05 uur met KLM. Iedereen wordt verzocht tussen 17.00 en 17.30 uur op Schiphol te zijn. Met name voor de reizigers met fiets danwel golftas is een zo vroeg mogelijk check-in gewenst. Het reisburo verzorgt de online check-in en stoelreservering. Boarding passen liggen dus voor jullie klaar op Schiphol. We hebben gezorgd voor een balie waar de hele groep haar bagage kan afleveren. De balie bevindt zich in vertrekhal 2; het balienummer is pas vrijdag bekend. Deze probeer ik jullie nog door te mailen; anders goed kijken naar het oranje legioen danwel het balienummer voor betreffende KL vlucht naar Buenos Aires op de borden. Zoals jullie al begrijpen reizen we als groep in oranje trainingspak met polo en (witte) sportschoenen.

Extra zaken meenemen: zoals al gemeld in het Handboek niet vergeten om nette kleding (avondkleding/kostuum) mee te nemen voor het Gala Diner bij de afsluiting van de Spelen. Daarnaast verzoeken we jullie om (oranje) versiering mee te nemen voor het holland House. Als iedereen wat meeneemt wordt het een fantastische ruimte ! Er is door het LOC bovendien een avond georganiseerd waarbij deelnemers van de landen zich in hun lokale kleding kunnen presenteren. Bedenk iets geks zou ik zo zeggen..

Hotel: nagenoeg alle landenteams zijn ondergebracht in het Gran Hotel Provincial (onderdeel NH keten), Boulevard Maritimo Patricio Peralta Ramos 2502 (www.granhotelprovincial.net). Dit ziet er uit als een mooi, groot hotel aan de kust. Nabij het centrum van de centrale aktiviteiten van de Spelen. Naar mijn weten de eerste keer dat alle landen in een hotel zitten ! Geef deze gegevens door aan de achterban met desnoods telefoonnummers (zelf te googlen).

De eerste dagen in Mar del Plata:

Zaterdag 22 augustus: aankomst groepreizigers in Mar del Plata; gezamelijk diner met NL team (rond 19.00 uur).

Zondag 23 augustus: inschrijving en openings ceremonie (24 augustus in Handboek niet correct).

Maandag 24 augustus: start WTG sporten; Cultural Evening met alle landen (vanaf 19.00 uur). Aanwezigheid special gast !!

Mocht er nog belangrijke aanvullende informatie zijn dan laten we dat nog weten. Hou je mail dus goed in de gaten.

Voor de groepsreizigers tot vrijdag en voor de andere reizigers tot snel in Argentinie !

 

Reisinformatie (5 augustus 2015):

Vertrek groep (49 personen): van iedereen wordt verwacht ruim op tijd op Schiphol te zijn. De KLM vlucht naar Buenos Aires vertrekt op 21/8 om 21.05 uur. We zijn met het reisburo aan het kijken of we een ruimte kunnen regelen waar we als groep kunnen verzamelen zodat we gezamelijk kunnen inchecken. Locatie en tijdstip (als dit gaan lukken) volgt nog.

Vervoer fietsen en golftassen: voor specifiek de fietsen en golftassen is extra ruimte geregeld. Deze staat dus los van de maximale bagage die je zelf mag meenemen. Zorg er zelf voor dat deze goed verpakt worden aangeleverd bij het inchecken.

Vervoer medicatie: neem je medicatie mee in je handbagage. Ook je reserve medicatie maar wel apart houden mocht er medicatie zoek raken. Neem ook je medicijnenpaspoort me ivm douane. En natuurlijk ook een copie van je medische formulieren zoals eerder al gemeld.

Geld en passen: veel passen (zowel debit als credit) zijn standaard geblokkeerd voor het buitenland. Zorg dat je deze voor de betreffende periode laat deblokkeren. Neem evt hierover met je bank contact op. Het is raadzaam om op de luchthaven in Buenos Aires ook cashgeld op te nemen voor directe uitgaven. Liefst in kleine coupures.

Busvervoer naar Mar del Plata: SET heeft besloten zelf zorg te dragen voor het busvervoer zowel heen als terug. We hebben gekozen voor 2 luxe bussen dus er is voldoende ruimte voor mensen en bagage. Onderweg zullen we stoppen voor een lunch.

De eerste dagen na aankomst: op 22 augustus zal de groep in de loop van de dag in Mar del Plata arriveren. Die avond staat een gezamelijk diner op het programma met de groep inclusief de deelnemers die zich dan bij de groep aansluiten. Op 23 augustus vind, naast enkele trainingen en de inschrijving ook de officiele opening van de Spelen plaats. Onder voorbehoud hebben we 24 augustus ook een gezamelijk diner en/of de opening van het Holland House. Hierover worden jullie nog geinformeerd.

Hotel: over naam en locatie van ons hotel kunnen we jullie helaas nog niet berichten. Zodra dit het geval is dat laten we dit jullie weten.

De volgende informatie wordt bijgewerkt zodra aanvullende gegevens beschikbaar zijn:

DatumTijdOmschrijvingOpmerking
vrij 21-8 KL 701 21:05-06:00vertrek Schiphol -
Buenos Aires
KLM
zat 22-8 ochtend (volgt)vertrek Buenos Aires -
Mar del Plata
per bus
(reisduur: 6 uur)
zat 22-8 middag (volgt)aankomst Mar del Plata
zon 23-8 volgtinschrijven WTG
Teamdiner
maa 24-8 volgtStart WTG 2015
zon 30-8 volgtSluiting WTG 2015
maa 31-8 volgtvertrek Mar del Plata -
Buenos Aires
per bus
(reisduur: 6 uur)
maa 31-8 KL 702 15:45-10:00vertrek Buenos Aires -
Schiphol
KLM
din 1-9 volgtaankomst Schiphol
Ontvangst / Afsluiting

Denk zelf aan het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering!

Contactgegevens ivm afwijkend reisschema:
Munckhof Business Travel
Plesmanstraat 62
3905 KZ  Veenendaal
T: 0318-757991
Website

Contactpersoon:
Angela Hobe